🚚 NEMOKAMAS Omniva pristatymas apsiperkant už 60€ ir daugiau! Pristatymo terminas: 1-3 d.d.

Tel.: +370 607 49775

El. paštas: info@powdi.lt

Tel.: +370 607 49775

El. paštas: info@powdi.lt

Tavo krepšelis

Tavo krepšelis tuščias

Tavo krepšelis vis dar tuščias. Nežinai nuo ko pradėti?
Išbandyk šias kategorijas:

Spirulina ir Chlorella skirtumai

Spirulina ir Chlorella skirtumai

Spirulina ir chlorella abi yra aukštai vertinamos dėl savo maistingumo, teigiamo poveikio imunitetui ir pagalbos detoksikuojant organizmą. Savo poveikiu jos yra gana panašios, tačiau galima išskirti kelis pagrindinius skirtumus:

  • Chlorelloje yra dvigubai daugiau chlorofilo nei spirulinoje. Chlorofilas, kaip ir hemoglobinas, skatina raudonųjų kraujo kūnelių (eritrocitų) gamybą ir padeda organizme pernešti deguonį. Be to, chlorofilo sudėtyje yra tokių naudingų medžiagų kaip vitaminai A, C, E, K, beta karotenas, antioksidantai, magnis, geležis, kalis, kalcis bei Omega-3 riebiosios rūgštys.
  • Spirulina pasižymi didesniu geležies ir baltymų kiekiu nei chlorella, tačiau abiejose randamas vienodas kiekis vitamino B12. Geležis ir B12 padeda mažinti nuovargio jausmą ir yra svarbūs imuninei sistemai ir kraujodarai.
  • Chlorella pasižymi stipriomis detoksikacinėmis savybėmis.
  • Spirulinos sudėtyje daug mėlynojo pigmento fikocianino - vienintelės pasaulyje žinomos medžiagos, galinčios stabdyti vėžinių ląstelių dauginimąsi.
  • Chlorellos sudėtyje yra aptinkama unikali senėjimą lėtinanti medžiaga – augimo faktorius - padedantis atkurti pažeistas nervinio audinio vietas ir stiprinantis imuninės sistemos veiklą.
Sekantis