🚚 NEMOKAMAS Omniva pristatymas apsiperkant už 60€ ir daugiau! Pristatymo terminas: 1-3 d.d.

Tel.: +370 607 49775

El. paštas: info@powdi.lt

Tel.: +370 607 49775

El. paštas: info@powdi.lt

Tavo krepšelis

Tavo krepšelis tuščias

Tavo krepšelis vis dar tuščias. Nežinai nuo ko pradėti?
Išbandyk šias kategorijas:

Chlorella

Chlorella

Chlorella - senovės atradimas

Daugiau nei 2 mlrd. metų gyvuojantys Chlorella dumbliai yra viena seniausių gyvybės rūšių. Chlorella sudėtyje yra aminorūgšių, baltymų, vitaminų ir mineralų, reikalingų žmogaus organizmui. Itin didelis kiekis chlorofilo, kuris yra pagrindinis energijos šaltinis ir puiki priemonė nuo daugelio ligų. 

Kodėl Chlorella vartoja vis daugiau žmonių?

Chlorella dumblių paklausa pastaraisiais metais išaugo dėl didesnio žmonių dėmesio sveikatai bei iššūkių, susijusių su gyvenimo būdu. Vis mažesnis natūralios sudėties produktų pasirinkimas, pesticidai ir herbicidai, neišvengiamai patenkantys į mūsų organizmą ir didinantys toksinų kiekį organizme, o kur dar ir moksliniai tyrimai, atskleidžiantys, kad sintetinių maisto papildų įsisavinimas į mūsų organizmą siekia vos 30%. Visi šie aspektai lėmė melsvadumblių paklausą, kurie padeda stiprinti imunitetą ir palaikyti normalią sveikatą.

Organizmo valymas ir detoksikacija

Šiuolaikiniame pasaulyje toksinai slypi kiekviename žingsnyje – ore, maiste, kosmetikoje ir net gaminant valgį toksiškuose induose. Būtent dėl šių priežasčių būtina padėti organizmui atsikratyti nuodingųjų medžiagų, o ekologiški dumbliai yra puikus būdas tai padaryti. Japonijos mokslininkai nustatė, kad Chlorella, dėl ypatingos savo branduolio struktūros, būdingos tik šiam dumbliui, sugeba pašalinti šviną ir uraną, polichlorintus bifenilus ir dioksinus iš mūsų organizmo.

Svorio metimas su Chlorella

Šiais laikais žmonės vis mažiau valgo šviežių vaisių ir daržovių, piktnaudžiauja greitu maistu bei alkoholiu. Visi šie dalykai lėtina medžiagų apykaitą ir skatina viršsvorio  formavimąsi. Ekologiškas dumblis padeda atstatyti natūralią medžiagų apykaitą ir grąžinti teisingus mitybos įpročius, nejaučiant nuolatinio alkio jausmo. Chlorella padeda valyti žarnyną ir neslopina apetito. Tai – natūralus supermaistas, patenkinantis apetitą ir suteikiantis maistingųjų medžiagų.

Kokią Chlorellos rūšį rinktis?

Gamtoje randama net 10 skirtingų rūšių Chlorellos, tačiau geriausiai žinomos rūšys yra Chlorella Vulgaris ir Chlorella Pyrenoidosa (Sorokiniana), kitaip žinoma Chlorellos karalienės pavadinimu, kuri laikoma veiksmingiausia visų maistinių medžiagų šaltiniu Žemėje. Chlorella savo sudėtyje turi daugiau nei 20 vitaminų ir mineralų. Chlorella Pyreinoidosa (Sorokiniana) laimi prieš Chlorella Vulgaris didesniu vitaminų kiekiu. Chlorella Pyreinoidosa randamas itin didelis kiekis vitamino D (267% RMV), vitamino E ( 31% RMV), vitamino B3 (18,75% RMV), vitamino B7 (20% RMV), folio rūgšties (55% RMV). Chlorella Pyrenoidosa taip pat pasižymi didžiausiu Chlorella augimo faktoriumi (CAF) – unikalus fitochemikalas, didžiaja dalimi nulemiantis Chlorella savybę gerinti sveikatą. Eksperimentai rodo, kad CAF gerina RNR/DNR funkcijas, atsakingas už baltymų, fermentų ir energijos gamybą ląsteliniame lygmenyje, skatina audinių atsinaujinimą ir apsaugo ląsteles nuo įvairių toksiškų medžiagų. Žmonėms senstant, ląstelėse vykstantys procesai sulėtėja. Ląstelinė sienelė, reguliuojanti maistinių medžiagų tiekimą ir atliekų šalinimą, tampa mažiau funkcionali. Dėl to didėja organizmo rūgštingumas, kuris sukelia daugelį lėtinių ir degeneracinių ligų.

Ankstesnis
Sekantis