Ingredientai:
250 g graikiško jogurto
200 ml pieno (veganiškai versijai naudokite augalinį)
4 v.š. (60 g) avižinių dribsnių
3 a.š. (40 g) čija sėklų
1 a.š. cukraus ar mėgstamo jo pakaitalo
1 a.š. chlorelos miltelių
1 a.š. mėlynos spirulinos miltelių
1 a.š. juodųjų serbentų miltelių
mėgstamų priedų: banano, riešutų kremo, uogų, kokoso drožlių, riešutų ir pan.
Gaminimo eiga:
1. Iš vakaro: sumaišykite jogurtą, pieną avižinius dribsnius, čija sėklas ir cukrų ar jo pakaitalą.
2. Gautą masę statykite į šaldytuvą.
3. Ryte: padalinkite košės masę į 3 dalis, į kiekvieną dėkite po šaukštelį spirulinos, chlorelos ir juodųjų serbentų miltelių, išmaišykite.
4. Galiausiai gražiai sudėkite košę į dubenį, puoškite norimais priedais ir ragaukite!