Ingredientai:
200 ml pieno
200 ml kokosų pieno
2-3 v.š. mėgstamo sirupo, cukraus ar saldiklio
1/2 a.š. mėlynosios spirulinos miltelių
1 a.š. (7 g) želatinos
Pagaminimo būdas:
1. Į stiklinę ar dubenėlį įpilkite šiek tiek šalto vandens ir įberkite želatinos, palikite brinkti apie 10 minučių.
2. Nedideliame puode sumaišykite pieną su kokosų pienu ir sirupu, dėkite kaisti ant nedidelės ugnies, kad masė užvirtų.
3. Šalia garų vonelėje ištirpinkite želatiną (neužvirkite!).
4. Supilkite ištirpintą želatiną į pieno mišinį, dėkite spirulinos miltelių ir viską gerai išmaišykite.
5. Supilkite panakotas į formeles ir palikite šaldytuve sustingti keletui valandų arba pernakt.